Harald Striewski: Hobbys gründer får pris | Din Fritid
Hobby-gründer Harald Striewski (t.v) fikk overrakt prisen av Hobbys administrerende direktør Holger Schulz (foto Hobby).
Harald Striewski

Hobbys gründer får pris

Harald Striewski har nylig blitt tildelt German Camping Award 2023. Prisen ble, som vanlig, delt ut på den årlige Reise & Camping-messen i Essen av German Camping Club og byen Essen. Administrerende direktør Holger Schulz tok imot prisen på hans vegne, og overleverte den senere personlig til Harald Striewski ved selskapets hovedkvarter i Nord-Tyskland.

Det skal sies at det er ikke første gang Hobby-gründer Harald Striewski får en pris. Han har hatt et livslangt engasjement i bransjen, og har klart å gjennomføre sine visjoner om å etablere en stor og effektiv caravanprodusent, noe som definitivt ikke har gått upåaktet hen.

Den suksessrike gründeren strålte av stolthet og glede da han tok imot utmerkelsen: – Jeg er rørt og takknemlig for den enorme anerkjennelsen av hele mitt livsverk fra byen Essen og den tyske campingklubben. Det fyller meg fortsatt med stor glede å vite at jeg har løftet campingbransjen med mine innovasjoner. 

Hobby understreker at det da er snakk om kassettoalettet, automatisk caravan ryggesystem og kombinert myggnetting med blendingsgardiner.

Den tyske campingprisen ble delt ut for første gang i 1970, og er et samarbeid mellom den tyske campingklubben og byen Essen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden