Hobby: Samarbeide mellom Hobby og VW | Din Fritid
Bak fra venstre: Holger Schulz, administrerende direktør Hobby. Thomas Schulz, leder for målgruppesalg, Volkswagen nyttekjøretøy. Alexander Rühland, leder for produktmarkedsføring av bobiler, Volkswagen nyttekjøretøy. Michael Schmitz. leder for direktesalg, Volkswagen nyttekjøretøy. Foran til venstre: Bernd Löher - administrerende direktør Hobby. Foran til høyre: Lars Krause, styremedlem i Volkswagen nyttekjøretøy for salg og markedsføring
Hobby

Samarbeide mellom Hobby og VW

I løpet av året vil Hobby utvikle og tilby bobiler på VW Crafter-chassis. Nyhetene vil presenteres på Caravan Salon i Düsseldorf 2022. Om de også vil bli vist fram på norske Caravanmessen er foreløpig usikkert.

Hobby og Volkswagen har nå inngått et samarbeide som har resultert i at Hobby i løpet av 2022 vil tilby bobil på VW Crafter-chassis.

Begge partene er svært fornøyde med samarbeidet, og satser på at det vil bli langsiktig og fruktbar.

– For Hobby er det et godt tidspunkt å utvide porteføljen på, og for å gå inn i segmentet for premium bobiler, en av de sterkest voksende kategoriene i markedet for fritidskjøretøy, sier Bernd Löher, administrerende direktør i Hobby.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden