Bondegårdsferie i Frankrike:: France Passion 2024 | Din Fritid
Bondegårdsferie i Frankrike:

France Passion 2024

Det er bare å la seg imponere, Europas første og desidert største «bondegårdsferie-formidler», har blitt enda større.

Årets utgave av France Passion har fått 230 nye destinasjoner. Organisasjonen er nå i sitt 32. år. Som medlem kan man gratis overnatte med sin bobil på hele 2200 steder. Her finner du bondegårder, vingårder, håndverksbedrifter og et rikt utvalg husdyr – som gjør at det bare er å velge av hjertens lyst. 

For årsavgiften på 33 euro kan du overnatte hvor mange steder du bare ønsker, selv om det normalt er en begrensing på én overnatting per sted. I tillegg til mursteinen av en bok får du også tilgang til stedene i en app. Organisasjonen lover autentiske møter, og at det stemmer kan vi skrive under på. Blir du nysgjerrig kan du lese om våre opplevelser på dinfritid.no ved å søke France Passion.


Hver prikk er et overnattingssted hvor du som bobileier og medlem kan stå gratis for én natt!


Din Fritid har flere ganger testet ut franske bondegårder, og fått fantastiske opplevelser. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden