: Hvor mye gass har du? | Din Fritid

Hvor mye gass har du?

De fleste av oss har opplevd hvor irriterende det er å uventet gå tom for gass. Det tyske firmaet Gaslock har laget et system hvor du kan sjekke det aktuelle gassnivået.


Sjekk gassnivået

Løsningen heter Gaslevel og kommer i to løsninger: Gaslevel Classic og Gaslevel med eksternt display.
Gaslevel Classic sjekker fyllnivået i vanlige propangassflasker og størrelsen spiller ingen rolle. Selve apparatet måler 60x30x15mm. Apparatet plasseres på gassflasken og ved hjelp av to integrerte magneter og måleren kan da varsle gassnivå uten komplisert og dyr teknikk.
Gaslevel med eksternt display kombinerer to funksjoner: Kan benyttes som nivåindikator når sensoren betjenes direkte på gassflasken. Eller så kan displayet inne i bobilen eller campingvognen advare når gassen går under et ferdig bestemt nivå.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden