Gratis parkering av vogna | Din Fritid

Gratis parkering av vogna

Hallingdal feriepark tilbyr sine kunder å la vogna stå, og du betaler kun for plassen når du bruker den i høst. Sommeren er over, og det venter knallfine høsthelger som gjerne kan tilbringes på fjellet. Har du lyst til å la vogna stå fra en helg til en annen, men ikke kan benytte den i uka?

Hallingdal feriepark tilbyr å la vogna stå gratis i mellomtida når du ikke er der. Du slipper å pakke ned, rigge opp og å trekke den frem og tilbake. Tilbudet må bookes per telefon og varer frem til 14. oktober, maks tre helger på rad.

Klatreparken Høyt og lavt er åpen hver helg samt daglig i høstferieukene 40 og 41. Hurramegrundt Lekeland og Hallingkastet lekepark er åpen hver helg og er gratis for boende gjester, forteller campingen i sitt nyhetsbrev. Eventyrgolfen er en fin familieaktivitet som er åpen i resepsjonens åpningstider.

Sykkelparken er gratis og alltid tilgjengelig. Ta med sykkelen eller lei dirtbikes i resepsjonen. I høstferien uke 40 og 41 har Hallingdal feriepark daglige aktiviteter spesielt for barna. Her blir det alt fra barnedisco og skattejakt til ansiktsmaling. Detaljert program kommer snart.

På forsiden