Ansvarlig for produktutvikling:: Endringer i Hobbys ledelse | Din Fritid
Thomas Neubert, ny produktutviklingssjef hos Hobby.
Ansvarlig for produktutvikling:

Endringer i Hobbys ledelse

Thomas Neubert er ingen ny mann hos Hobby. 45-åringen har jobbet i selskapet i hele 24 år. Neubert har ledet Hobbys markedsavdeling de siste 12 årene og får nå ansvaret for Hobbys produktutvikling innenfor campingvogner, bobiler og bybobiler.

– Merkevareeksperten Thomas Neubert vil fortsette å foredle profilen til Hobby i alle våre tre produktkatogorier (campingvogn, bobil og bybobil) og han vil rapportere direkte til styret. Thomas Neubert har spilt en betydelig rolle de to siste årene i Hobbys merkevare-bygging og er derfor ideelt kvalifisert for den nye stillingen, forteller Hobbys administrerende direktør Bernd Löher.

Etter den nye ansettelsen, vil administrerende direktør Holger Schulz få ansvaret for selskapets PR- og markedsavdeling. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden