Trigano-gruppen utsatt for:: Cyberangrep i bobilbransjen | Din Fritid
Trigano-gruppen utsatt for:

Cyberangrep i bobilbransjen

Trigano-produksjonen ble nylig påvirket av et cyberangrep av ransomware-typen, melder Aboutcamp BtoB. I følge kommunikasjon fra Trigano-gruppen sentralt til forhandlernettverket og forretningspartnere kommer det frem at selskapet har blitt utsatt for datakriminalitet. Cyberangrepet blokkerte deler av serverne og forårsaket at noen av Trigano-gruppens virksomheter i Frankrike, Italia, Spania og Tyskland ble bremset eller stoppet helt opp. 

Produksjonsstedene ved Adria og Sun Living i Slovenia, Rimor og XGo i Italia, og Auto-Trail og Auto-Sleepers i Storbritannia ble ikke påvirket av cyberangrepet. Trigano forteller selv at de har gjort alt som er mulig for at angrepet ikke skal påvirke leveringsplanene for gruppens tusenvis av bobilproduksjoner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden