Nytt overnattingstilbud:: Vikersund bobilparkering | Din Fritid
Du trenger ikke være entusiast for å la deg imponere av hoppbakken i Vikersund. Nå er det etablert en flott bobilplass rett ved bakkene.
Nytt overnattingstilbud:

Vikersund bobilparkering

Vikersund Hoppsenter er verdens største hoppbakke (sammen med Letalnica i Slovenia) og Nordens eneste skiflygingsbakke. K-punktet er på 200 meter og bakkestørrelsen på imponerende 240 meter. Her er det nå lagt til rette for bobilturister med sju plasser med strøm, og mange uten.

Har du helse til det anbefales det å ta beina fatt og gå til topps i bakken. Totalt er det 1078 trappetrinn. Prisen er det ikke noe å si på med 100 kr natten, strøm inkludert. Avgiften kan betales med Vipps, eller i Skiflyvningskroa når den er åpen. Her er det ingen booking, bare førstemann til mølla.

Du kan kjøpe både lunsj og middag i kroa alle dager hvor det også er øl- og vinservering, samt kaffe, vaffel og Vikersund effekter. Her er det åpent fra kl 11-18.

Tømming av toalett og spillvann kan du gjøre i Vikersund eller Åmot.


En utfordring mange besøkende tar er de 1078 trappetrinnene opp til toppen av bakken!


Det er servering og salg av effekter i kaféen ved anlegget, som er åpen hver dag i sommer.


Det er bare å se for seg hva Stefan Kraft (Østerrike) tenkte da han landet i Vikersundbakken 18. mars 2017 etter et svev på over 253 meter…

 


Det er sju plasser med strøm og drikkevann tilgjengelig på plassen. Her er det “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden