Istria, Kroatia: Camping Veštar: Grønn og trivelig | Din Fritid
Istria, Kroatia: Camping Veštar

Grønn og trivelig

Med en egen bukt og nærhet til havet er det ikke rart at Camping Veštar satser på strandrestaurant, vannsport og badeliv. Her finnes også et imponerende bassenganlegg, med et eget «Spray Park» lekeområde for barn.

Jeg har ikke så mye tid når vi kommer til Camping Veštar. Det er synd, for vi får tildelt en super plass bare et lite steinkast fra stranden. Trivelige, middels store plasser, omkranset av hekker og med mye trær i området. Det gjør at campingplassen føles liten og intim, selv om det er plass til flere enn 500 enheter her.

Ut på havet

På dagens program står vannsport. Vi er en gruppe som stiller oss i kø for å kjøre vannscooter. Denne er avansert, og takket være GPS-teknologi går den kun på full gass i et elektronisk begrenset område med fritt hav. Et eksempel til etterfølgelse.

Det er kjempegøy å hoppe på bølgene med den lekne fartsmaskinen, og de 15 tilmålte minuttene går kjempefort. Godt fornøyd med opplevelsen og med alle kroppsdeler i behold er det bare å nyte stranden, havet og de flotte omgivelsene. Vær klar over at det er steiner og ikke sand på stranden, som i det meste av Kroatia. Badesko anbefales.

Perfekt kveld

På kvelden hiver vi oss med på en fantastisk grillbuffet. Det svalende kveldsmørket siger inn over campingens trivelige uterestaurant, og med levende underholdning blir dette en minneverdig opplevelse. Havet er behagelig temperert i juli, og vi reiser fra campingen uten engang å ha prøvd det 550 kvadratmeter store bassengområdet. Spesielt området lengst øst på campingen, hvor trærne går helt ned i strandkanten, anbefales på en varm sommerdag.

Veštar Camping

563 plasser
Sesong: 24.04.2020 - 04.10.2020
Strand: Ja, på campingen
Dyr: Ja, egen hundestrand
Butikk: Ja, også bakeri
Vannsport: Dykking, kajakk, vannscooter
GPS: 45.052694, 13.687444
Annet: Taxibåt til Rovinj
Nettside: maistracamping.com/campsite-vestar-rovinj

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden