Savner du utenlandsturen?: Bli med på en virtuell Tysklandstur | Din Fritid
Savner du utenlandsturen?

Bli med på en virtuell Tysklandstur

"Hold deg hjemme, hold deg frisk" har blitt et aldri så lite slagord de siste ukene. Selv om vi nå kan reise rundt i Norge håper det tyske reisebyrået at mange savner landet, og vil gjerne ta deg med på et virutelt besøk,

På en egen internettside (HER) har Visit Germany samlet noe av det beste du kan oppleve fra Tyskland akkuratt nå, mens du sitter hjemme i sofaen eller utenfor bobilen i en campingstol. Nettsiden er på engelsk.

Og det er ikke småtteri Visit Germany lover: – La oss ta deg med på en virtuell tur til favorittbyene dine, opplev de konsertene du alltid har lovet deg selv, museene og attraksjonene du alltid har hatt på din ønskeliste. De mange aktivitetene spenner fra å teste kunnskapen din til å smake på resultatene fra våre tyske oppskrifter som er enkle å følge. Vil du heller ha litt fred og ro? Len deg tilbake mens du hører på musikken fra Beethoven og Co. Selvsagt kan du “drømme nå og besøke senere”, skriver Visit Germany i en pressemelding til Din Fritid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden