Askjems med ny avdeling:: Starter formidlings­salg | Din Fritid
Askjems med ny avdeling:

Starter formidlings­salg

Daglig leder Odd Askjem forteller til Din Fritid at forhandleren egentlig er i en konsolideringsfase. Det virker ikke slik. Nå er den nye avdelingen Askjems Bobilformidling etablert i et lagerbygg noen minutters kjøring nordover for forhandleren i Tønsberg.

De som kjenner bedriften vil få med seg at dette er de samme lokalene som Askjems bruker for vinterlagring. 
– Vi hadde ikke noen god utnyttelse av lokalet på sommerstid, forteller Odd Askjems. Derfor passet det perfekt å etablere en virksomhet som har sesong nettopp på denne årstiden.

Konseptet

– Det vil fungere slik at de som ønsker å selge sin bobil kan inngå en provisjonsbasert avtale med oss. Som en profesjonell aktør bidrar vi til visning og annonsering, og vi gjør en funksjonstest på alle bobiler vi får inn. Det skal bidra til å gi kjøper trygghet. Vi kan også formidle alt fra rengjøringstjenester til rens, og ozonbehandling av bobiler som skal selges, forteller Frode Heum, som har ansvaret for å drive Askjems bobilformidling. 

Han forteller at de tilbyr to ulike avtaler:
Kommisjonssalg hvor Askjems bobilformidling overtar reklamasjonsretten, og formidlingssalg hvor salget går direkte mellom kjøper og selger. 


Frode Heum er daglig leder i Askjems bobilformidling og blir her ønsket lykke til under åpningen den 13. april av Odd Askjem, daglig leder i Askjems Camping-Center AS.

Åpnet den 13. april. 

– Nå har vi snart fått ut informasjon på våre 35 bobiler som er til salgs. Og vi har allerede solgt flere modeller, forteller Frode Heum.

For et par uker siden ble bedriften offisielt åpnet, med snorklipping og servering. Vi skal kun ha innendørs utstilling, vi har muligheter for å bruke hele 2400 kvm til utstilling, men nøyer oss i første omgang med å bruke 1600 kvadratmeter. Kunder tilbys kaffe og det er et lekehjørne for barn i lokalene.

– Vi holder åpent til den 15. oktober, forteller daglig leder i Askjems bobilformidling Frode Heum, før han skyter inn: 

– Men vi vurderer også å holde av noen hundre kvadratmeter av lokalene til helårsdrift, om etterspørselen tilsier det.


Bobilformidlingen byr på romslige lokaler som brukes til lagring vinterstid.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden