Din Fritids store Nordlyskonkurranse 2019:: Nordlysvinnerne er klare | Din Fritid
Anine og Vidar Næss fra Andebu er vinnere av Din Fritids Nordlyskonkurranse 2019.
Din Fritids store Nordlyskonkurranse 2019:

Nordlysvinnerne er klare

Anine og Vidar Næss fra Andebu er vinnere av årets Nordlyskonkurranse. Magasinet Din Fritid arrangerer konkurransen i samarbeid med Tromsø-forhandleren iCaravan og nordlysguide Geir Lia Hammer. Det er femte året på rad vi sender en familie til Tromsø vinterstid. Der venter en vinterskodd bobil på vinnerne, som kan disponere den i én uke i det vakre området. 

Vi treffer Anine Næss på telefonen, og hun kan fortelle at det å se nordlyset har vært en livslang drøm for ekteparet fra Vestfold.
– Vi hadde tidligere en bobil, men så solgte vi den for fem år siden da vi tok over en hytte. Men vi savnet bobillivet så mye at vi i høst kjøpte oss en bybobil. Vi reiste så på Caravanmessa, hvor vi tegnet abonnement på Din Fritid. Der leste jeg om fjorårsvinnerne, og sendte et bidrag til konkurransen. Det at vi vant oppleves nesten uvirkelig, det har virkelig gått unna den siste tiden!

– Har dere noe forhold til Tromsø? 


Gleder seg: Anine og Vidar er storfornøyde med premien og det aktive ekteparet gleder seg til tur til Tromsø.

– Jeg har vært der, men det er 22 år siden. Min mann Vidar har ikke det, så vi gleder oss veldig. Vi har kjørt bobil til Nordkapp, men måtte prioritere hardt og droppet Kirkenes og Tromsø. Derfor er det ekstra stas å kunne oppleve fantastiske Tromsø, forteller Anine.

Ekteparet har ingen erfaring med vintercamping, men liker bobil så godt at «dette takler vi lett». Anine og Vidar skal invitere med seg et vennepar på turen: – Vi har en gammel avtale om en gang å reise og oppleve nordlyset sammen. Ser ut til at det blir nå, avslutter en fornøyd vinner.

Mer informasjon om Tromsø finner du her: Visit Tromsø.

Her finner du mer informasjon om vår samarbeidspartner iCaravan og leie av bobil i Tromsø.

Dette var bidraget fra vinnerne:
Når  bladet DIN FRITID viser sin gest,
inviterer til lysfest, med oss som sin gjest,
ja, da vil vi takke og vise vårt beste,
og tar beina fatt, vi Tromsø vil gjeste.

Vi drømmer om reise til Nordens Paris
og tenk da å gjøre det på beste vis,
sammen i bobil i nord-norsk natur,
er lykke og glede, en fest med bravur.

Vi har ikke grunner bedre enn andres, 
men ønsket er sterkt og vi kan ikke klandres,
et håp og en drøm kan kanskje bli sant,
og beriker VÅR FRITID om vi virkelig vant.

Med hilsen fra oss to:)
Anina og Vidar 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden