Nyetablering:: Ferda-kjeden etablerer seg i Trøndelag | Din Fritid
Odd Arve Røed skal lede oppbyggingen av Ferda sin nye avdeling i Trondheim. Han har siden mai i fjor jobbet med bobilformidling i Heimdal i selskapet Askjems Bobilformidling Trøndelag AS. I mars i år ble som kjent Askjems kjøpt opp av Ferda.
Nyetablering:

Ferda-kjeden etablerer seg i Trøndelag

Ferda etablerer nå en ny avdeling i Trondheim, hvilket blir den 13. avdelingen for Ferda. Salget av bobiler og campingvogner er høyt i landsdelen, og bransjen tror trenden vil fortsette de neste årene. Ferda fyller med denne avdelingen et aldri så lite "hull" i sitt Norgeskart, nå er kjeden definitivt landsdekkende.

Interessen for bobiler og campingvogner er økende i hele Norge, ikke minst i Trøndelag, forteller Ferda i en pressemelding til Din Fritid.

– Et viktig argument for å starte her er at vi allerede har svært mange kunder i landsdelen, men som synes det er for langt å reise til Ålesund eller Jessheim med hensyn til service, forteller konsernsjef Leif Terje Hansen. Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder kompetent service både der de er, og når de er på reise. Nettopp det vil vi oppnå med egen avdeling i Trondheim. Nå er vi virkelig på god vei til å nå vårt mål om å være den første landsdekkende kjeden for alle våre bobil- og campingvognkunder. Det gir en enorm trygghet på reisen, sier Leif Terje Hansen.

– I dag er det registrert 5 768 bobiler i Trøndelag og 12 640 campingvogner. Trøndelag er det fylket i landet med flest campingvogner. Vi ser på dette som et interessant og stort marked som Ferda-kjeden nå vil yte kompetent service til, sier Leif Terje.

Starter i det små 

Ferda Bobilformidling på Heimdal med næringslivsmannen, Odd Arve Røed, som daglig leder, er utgangspunktet for den videre satsningen. Etableringen av denne opprinnelige formidlingsavdelingen av bobiler skjedde i regi av Askjems. Men Ferda er nå inne på eiersiden, som en følge av Askjems-oppkjøpet i mars i år. 

– Bobilformidling har vært en knallsuksess, og vi har allerede et godt kundegrunnlag, forteller Odd Arve. Odd Arve er 48 år og har en spennende og variert bakgrunn fra næringslivet i Trondheim.

– Vi starter opp i dagens eksisterende hyggelige lokaler, men planen er å utvide innen kort tid. Avdelingen ha umiddelbart få tilgang til hele bruktlageret til Ferda, i tillegg til formidlingsenhetene, sier den ferske avdelingslederen. Så det blir bra med “varer” på lager!

Skaper arbeidsplasser 

– Vi har behov for å øke bemanningen og vil starte rekrutteringen umiddelbart. Nå ser jeg fram til å ansette mine nye kolleger og vi er allerede i gang med rekruttering av både selgere og tekniske ressurser til verkstedet. Vi forventer å ha flere ansatte på plass før sesongstart i 2022, sier Odd Arve. Ambisjonen er at vi innen et toårsperspektiv har etablert oss i større og mer moderne lokaler. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden