Caravan Salon 2023:: Bobilfascinasjon i 16 haller | Din Fritid
Caravan Salon 2023:

Bobilfascinasjon i 16 haller

Med bobil kan man være hjemme overalt, forteller messearrangørene av Caravan Salon i Düsseldorf. Som bobil og vogn-eier kan man nyte frihet og nærhet til naturen. Fra 25. august til 3. september i år vil siste generasjon bobiler og campingvogner vises fram i hele 16 enorme utstillingshaller. I tillegg til disse kjøretøyhøydepunktene vil besøkende finne et stort utvalg av tilbehør, teknisk utstyr, takteltt, camping- og campingtilbehør, utendørsklær og utstyr, reisemål, campingplasser samt bobilplasser, lover arrangøren.

– Vi er veldig fornøyde med påmeldingene som er mottatt så langt. Forespørsler fra nasjonale og internasjonale utstillere har økt igjen i forhold til året før og vi har allerede måttet sette opp ventelister i mange segmenter. Caravan Salon er årets høydepunkt for besøkende og utstillere, og et ubestridt møtepunktet for hele bransjen. Her er besøkende fra alle kontinenter. Det er og vil være utstillingsvinduet for innovasjoner, det er i Düsseldorf trendene presenteres, og innovasjonene for den kommende sesongen avsløres, sier direktør i Caravan Salon Stefan Koschke. I tillegg er det et flott underholdnings- og informasjonsprogram som er perfekt orientert mot mobil fritid. Den populære “StarterWelt”, den spesielle “Abenteuer Selbstausbau/Adventure DIY”, scenen “Travel & Nature connected”, Dream Tours kino pluss mange andre attraksjoner er alle en del av tilbudet til Düsseldorf Messesenter.

Messen er en stor opplevelse for entusister, og spesielt det å kombinere det med å bo i egen bobil på messecampen anbefales. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden