: Ferda etablerer sin 11. butikk | Din Fritid
– Det er stas å kunne fortelle at Ferda åpner ny avdeling i Mo i Rana på nyåret, forteller Leif Terje Hansen (arkivbilde).

Ferda etablerer sin 11. butikk

– Det er stas å melde at Ferda åpner sin 11. avdeling i Mo i Rana på nyåret, forteller konsernsjef i Ferda Leif Terje Hansen. Oppstarten vil forgå i leide lokaler, mens byggingen av et nytt og moderne lokale pågår.

– Vi starter med blanke ark og i leide lokaler, mens vi bygger et nytt og moderne bygg tilpasset både salg og service for bobiler og campingvogner. Erfarne Ferda kolleger skal bistå i oppstarten, men vi trenger flere lokale flinke folk, og rekrutteringen av disse starter om ikke veldig lenge, sier Leif Terje Hansen.


Mens de venter på nybygget skal den nye forhandleren starte opp fra nyåret i disse leide lokalene.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden