Bergen Caravan i 2019:: Arrangerer bobiltreff med mye attåt | Din Fritid
Familien Mellingen (fra venstre: Tone, Robert, Margunn og Steinar) inviterer til bobiltreff hos Bergen Caravan kommende helg. Bildet er fra fjorårets vellykkede arrangement.
Bergen Caravan i 2019:

Arrangerer bobiltreff med mye attåt

Til helgen, 27.-29. september, arrangerer Bergen Caravan for andre gang et bobiltreff. Her blir det avduking av 2020-spesialmodeller, poduktnyheter, guidet fjelltur og danseaften. Ikke bare er arrangementet fullbooket, også ventelistene er fulle.


Det er mye å se på og oppleve for både liten og stor når Bergen Caravan inviterer til Bobiltreff og åpent hus! Bildet er fra fjorårets arrangement.

Bergen Caravan lover suveren stemning også i år med visning av sesongens nyheter og en uforglemmelig bobilhelg på Hylkje. Bobiltreffet var fullbooket kort tid etter at påmelding ble åpnet. Treffet går over to dager med fullspekket program. Fredag er det felles middag før det på kvelden innbys til standup-show, festmiddag og dans med Bris med Per Ellingsen. Lørdag braker det løs med selveste Frode Alnæs & The Frogs, som sammen med AristoCats byr opp til en real danseaften. Her er det grunn til å forvente god stemning.

Fulle ventelister 

– Det kommer totalt 105 bobiler og 214 personer som skal overnatte hos oss denne helgen, pluss mange flere som kommer til kveldsarrangementene, forteller daglig leder Robert Mellingen. Bergen Caravan er den eneste aktøren som arrangerer denne typen bobiltreff i fylket, og årets treff ble som i fjor, fullbooket etter kun noen få dager. Allerede før treffet var avsluttet i fjor, begynte påmeldingene til årets treff å strømme på, sier Mellingen.
– Under bobiltreffet vil man kunne treffe både likesinnede, samt gamle venner og bekjente. Det blir også visning av 2020-modeller fra våre leverandører, kan arrangøren fortelle.

Danseaften

Lørdag arrangerer forhandleren blant annet en guidet tur til Veten, Åsanes høyeste fjell, med forfriskninger på toppen. – Dette er en flott tur, som passer de fleste, forklarer Mellingen. På kveldstid blir det storslått danseaften med Frode Alnæs & The Frogs og AristoCats. 

Åpen messe

Dersom du ikke rakk å sikre deg plass på bobiltreffet er det fortsatt mulighet for å ta turen innom messen i løpet av helgen. Her kan man ta en titt på sesongens nyheter og lørdag kl 10.15 avduker eksportsjef Martina Merlotti fra Laika en nydelig bobil som Bergen Caravan har meget stor tro på i det kommende året. Det blir også mange gode tilbud, lett servering og aktiviteter for store og små. Mange av Bergen Caravans leverandører er også representert. – Med bobiltreffet og messen ønsker vi å gi kundene våre en flott og uforglemmelig helg, avslutter Robert Mellingen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden