Caravanmessen 2019:: Sprer bobilglede | Din Fritid
Camilla Erichsen fra Stamsaas Fritid er på Caravanmessen for å spre bobilglede!
Caravanmessen 2019:

Sprer bobilglede

Forhandleren Stamsaas Fritid satser på å spre bobilglede på årets messe - med en rekke seminarer og foredrag på sin stand. 


Stamsaas Fritid serverer bobilglede i for av miniseminarer på en lang rekke spennende temaer.

Initiativtaker Camilla Erichsen har i ukene før messa samlet sentrale samarbeidspartnere og kunnskapsrike mennesker i miljøet som foredragsholdere. Hver time starter et nytt miniseminar på deres stand på messen. Da Din Fritid besøkte standen torsdag ettermiddag var det flere ledige plasser på seminaret om parabol-TV utfordringer og løsninger. Foredragene er en gylden anledning til å skaffe seg kunnskap og informasjon. 

Temaene spenner vidt: Teknisk informasjon om fordeler og ulemper ved de to ulike varmesystemene fra Truma og Alde, Carthago-klubben er innom for å fortelle om sosiale og praktiske fordeler ved å være medlem i merkeklubb. Forhandlerens egne teknikere har eget seminar om vinterklargjøring av bobil og det serveres inspirerende foto- og videokurs.

NB! Camilla Erichsen har selv frest ut skiltene og laget bakveggen på den stilig innredede standen!

Tidspunkt og tema for seminarene:
Kl Fredag Lørdag Søndag
11   Dometic Dometic
12 Fotokurs FinnSummeTone Vinterklargjøring
13 Truma / Alde Videokurs Bilpleiekongen

14

FinnSummeTone Fotokurs

Gasskurs

15 Target Target Target
16 Quiz Quiz Quiz

 


Trond Bentzen fra Truma er en av foredragsholderne, han gir praktiske tips og råd - samt forteller litt om forskjellen på luft- og vannbåren varme.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden