Seljordfestivalen: Mer enn en festival | Din Fritid
Under festival helgen er Dyrskuplassen omgjort til en gedigen campingplass med omlag 1600 vogner og bobiler.
Seljordfestivalen

Mer enn en festival

– Vi vil gjøre Seljordfestivalen til mer enn en tradisjonell musikkfestival. Telemark har utrolig mye å by på og vise frem, forteller daglig leder Egil Moen.


Daglig leder Egil Moen kan fornøyd konstantere at dansegulvene under Seljordfestivalen blir flittig brukt og folk koser seg i sola.


Rune Rudberg var en av artistene som var med på å dra opp stemningen.

Seljordfestivalen i 2016 var første arrangement med en ny strategi. Musikken er fortsatt rammen og har hovedfokus, men her ble også aktiviteter og naturopplevelser i hele Telemark profilert.

Oppstarten

Egil Moen har vært primus motor og daglig leder for Seljordfestivalen siden starten i 2001, og er svært fornøyd med den nye satsingen og strategien for festivalen. 

– Det har vist seg at det å satse på aktiviteter under selve festivalen har vært meget vellykket. Turene til Gaustadtoppen, Telemarkskanalen og fjellturen til Fjellstaul var fullbooket allerede før festivalen startet, forteller en fornøyd festivalsjef til Bobil & Caravan. Seljordfestivalen ønsker å tilby de nesten 16 000 festivalgjestene mer enn bare musikk og god stemning på festivalområdet, og frister derfor med ulike reisemålsperler fra Telemark fylke. Denne satsingen på aktiviteter utenfor festivalområdet trakk til seg nærmere 1000 deltagere, og er et område som vil bli utvidet ytterligere under årets festival, som går i perioden  5.-9. juli. 


Det er viktig for arrangøren at det er et bredt tilbud til de besøkende.

– Videreutvikling av festivalen er nødvendig for å konkurrere med alle de mange festivalene som har vokst frem i Norge de siste årene. Dette er også en gyllen anledning til å profilere den flotte naturen i Telemark, sier en engasjert festivalsjef.

Selve festivalprogrammet har også blitt utvidet og fått en bredere underholdningsprofil med egen showpakke. I år kommer blant andre Fridtjof, alias Øivind Blunck, og Heine Totland. Fjorårets festival var en stor suksess med hele 20 ulike artister, fordelt over fire dager. Med fantastisk  vær kunne de nesten 16 000 gjestene kose seg på landets største campingplass, med totalt 1600 vogner og bobiler.

Amerikanere

Under festivalen var det også utstilling av Amcar og veteranbiler, samt mesterskap i å kaste på stikka og dansekurs.  


Utstilling av Amcar og veteranbiler var en meget populær aktivitet.

Bobil & Caravan var på festivalen for første gang i fjor. Været, artistene og den gode stemningen på området gjorde festivalen til en meget hyggelig opplevelse. Vi kommer tilbake, men må nok ta et swingkurs på forhånd - for her var det mange flinke dansere som hadde det hyggelig på dansegulvet.


For oss ble dette en meget hyggelig opplevelse.

Seljordfestivalen 2017

Når: 5. - 9. juli 2017

For mer info og program: www.seljordfestivalen.no

Aktiviteter:

• Uforglemmelig tur til Gaustatoppen

• Idyllisk dag på båten Henrik Ibsen

• Eventyrlig fjelltur med livemusikk

• Høyfjellscruise med Fjellvåken

• Spennende turnering i stikkakasting

• Zumba

• Dansekurs

• Utstilling av Amcar og veteranbiler

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden