: Challenger 2017: Halvintegrert-spesialisten | Din Fritid

Challenger 2017: Halvintegrert-spesialisten

Challenger har bobiler i mange klasser. Likevel er 80 prosent av deres totalt 37 modeller under sju meter og halvintegrerte. Det er spesielt i dette segmentet Challenger har sin styrke. Og 2017 modellene er intet unntak med flere spennende nyheter på gang.

Mâcon, Frankrike: Challenger dekker de fire segmentene van (kompaktklassen), alkove, halvintegrert og integrert. I det kompakte van-segmentet er det spesielt V117 CS som med sin lengde på 5,99m leverer to enkeltsenger på langs og en ordentlig dusj. Vasken på badet foldes opp mot veggen når den ikke er i bruk og med sjalusidøren får man en tett vegg i dusjen. At du også får langsgående enkeltsenger i en bobil under seks meter er ikke hverdagskost.

Enkelt-senkesenger

Den aller største nyheten er allikevel 270 som med sine knappe 7 meter kan tilby to separate senkesenger i lengderetningen. Sengene opereres elektrisk hver for seg og gir mulighet for at en kan legge seg til å sove før den andre. Dette er en bobil for den aller største gruppen nemlig et ektepar/samboerpar på over 60år. Foruten den innovative senkesengen har du i denne modellen badet bak med stor separat dusj og tilstrekkelig vask. Naturligvis vil de nye senkesengene gå ut over antall overskap i bobilen men dette har Challenger løst på en fortreffelig måte. Bak de store speilene bakerst i bobilen, inne på badet skjuler det seg ett meget stort oppbevaringsskap med hyller til alt av klær. Interiøret er hvitt og brunt og gir ett moderne inntrykk. Sittegruppen som består av to tosetere gjøres enkelt om til to seter i fartsretningen som gjør reisen både behagelig og komfortabel. Kjøkkenet har Thetford kjøleskap på 175 liter og 31 liter frys. Tre bluss og vask samt en praktisk klaff som kan utvide arbeidsbenken. Garasjen er også tilfredsstillende med tilgang fra tre luker.

Challenger 291

Skal du reise langt har Challenger nå tatt frem en modell som er knappe sju meter, men har to senkesenger og fire gode seter til alle personer. Bakerst er det gjort plass til en god sittegruppe med ett lite rundt bord. Her kan du sitte godt og se på tv. Foran er det foruten de to førersetene to svingbare stoler hvor passasjerene sitter godt. I tillegg er det en dør ut på hver side for passasjerene i tillegg til de to dørene foran. Et flyttbart lite bord er også tilgjengelig dersom man vil sitte i de fire stolene på kveldene. To senkesenger gir soveplass for fire. Kjøkkenet er lite, men har alt du trenger. Det blir noe begrenset oppbevaringsplass når bilen er under sju meter og fokuset er komfort på reise. Fargene er moderne med hvitt/sort og mørke brune skapfronter. En spennende modell med mange utradisjonelle løsninger som vi tipper vil appellere til unge og de som reiser mye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden